1 december 2014

Vi har inte hörts på länge kära blogg, men nu skriver jag här igen. 
Mina handleder är ömma för igår blev det väldigt många ord nedskrivna på den här bärbara datorn för nanowrimo. En god nyhet: jag vann! Jag gjorde det. Skrev en bok. Nästan i alla fall, blir en hel del att peta i och redigera. Men nu är en stomme klar och det känns riktigt härligt och lite överväldigande. 

Nu är det första december och 18 dagar kvar tills jag får kramas och sånt med fina människorna. Men innan det händer en himla massa. Jag har nästan varje kväll uppbokad, så känns skönt att vara hemma idag och städa en del. Sen tänkte jag det kunde vara kul att följa Fredrikas kalender, det vore toppen! 

Oj så livet är fint, nu fattas det bara att jag får vara frisk och slippa den här förkylningen och kanske att någon tömmer de stora kastrullerna som varit fyllda med mat i kylskåpet lite väl länge nu.. *vinkvink Tuomas* 

/Ida

Kommentarer
Postat av: Kugge

Wow vilken imponerande slutspurt!! Hurra! :)

Svar: Javisst! kändes skönt att fixa till det. Är ju annars också en sån där sista minuten mänska, så kanske därför det blev såhär ;) haha. Du vann ju du också, härligt!! Hur känns det?
Ida

2014-12-02 @ 19:00:58
URL: http://www.michaela.fi
Postat av: Kugge

Efteråt kändes det tungt, som om all luft sku ha gått ur mig. November blev en tung månad, nu börjar jag känna mig nästan normal igen. :D

Svar: Ja, nu kan man andas ut, haha :D
Ida

2014-12-05 @ 08:51:07
URL: http://michaela.fi
Postat av: Linda

låter trevligt!

Svar: var det ja :)
Ida

2014-12-07 @ 22:28:43
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0