Nanowrimo

Nu är det november och jag ska för första gången ge mig på Nanowrimo. Jag är nervös.
Ska skriva en bok om något jag haft i huvudet i ett och ett halvt år. Och om något som funnits i hjärtat mycket längre. Nu är det dags.
   Jag kommer därför vara lite mer borta än vanligt från bloggandet. Ni som vill läsa kan kanske få det framöver.
Nån annan som kör nanowrimo? Berätta! :)  

Idag städade vi upp läggan, åkte till farfars familjs grav för att tända ljus och samla ihop tankar, plockade nypon och sen har jag varit med fina Patri. Vi har skrivit på våra projekt, pratat och lagat soppa på pumpa, morot och kålrot. Blev himlarns gott. Hon gav mig helt superfina färgpennor av trä som det ska ritas en massa fint med.

Önskar er ett superfint november!
/Ida Kommentarer
Postat av: Kugge

Jess, vad kul att du är med! Du har ju också skrivit massor redan! Kanske vi kan läsa varandras alster sen i nåt skede för att hjälpa varandra vidare? :)

Svar: Jao, tyck jag å! :D Vore roligtt och givande ja! :)Min berättelse är efter en period i mitt liv, så känns bara som att jag tjatar på om en massa info, haha. Men antar att jag måste komma igång med det så, ha den färdig från punkt ett till två och sen gå och peta i den. Känns som att jag skrivit ordet "brevid" typ 300 gånger...

Har du varit på nån av stadens Write ins?
Ida

2014-11-09 @ 10:23:17
URL: http://www.michaela.fi
Postat av: Kugge

Jo, man måste bara börja och sålla senare. När man inte riktigt vet vad allt ska bli kan man inte planera hemskt mycket och haka upp sig på detaljer, det hinner du tänka senare på! Nää, har faktisk inte varit på nån write in, har varit sjuk och har annars också mycket program. :( Men få se om jag hinner på nån ännu!

Svar: Ja, sant! Vad skönt, haha. Okaj, så tråkigt att du varit sjuk :( jag var på min första idag, fint! Ja, vi ses kanske på nån sån också :)
önskar dig en fin vecka!
/Ida
Ida

2014-11-09 @ 19:02:00
URL: http://www.michaela.fi
Postat av: AktivaDagar

Spännande! Varmt lycka till! Skulle också vilja "nappa" på den utmaningen men känner att just nu hinner jag verkligen inte... Men det kommer
väl fler tillfällen...

Svar: Tack så mycket! Nu har jag halkat efter en hel del, men får bara jobba ikapp! :) Nästa år är det igen, och man kan ju alltid göra en egen version ;)
Ha en fin helg :)
/Ida
Ida

2014-11-13 @ 16:44:20
URL: http://aktivadagar.com
Postat av: Sara

Åh så spännande, önskar dig lycka till :)

Svar: Tack så mycket! :)
Ida

2014-11-13 @ 18:00:45
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Sara & Elin

Har också försökt mig på nanowrimo i år! Där emot så fick jag en operationstid i början av november så det gick käpprätt åt helvete. Men ett stort lycka till och en massa pepp till dig!

Svar: Åh, naj, men det kommer flera år! Tacktacktack, det behövs verkligen :D Önskar dig en fortsatt fin vecka!
Ida

2014-11-19 @ 13:10:19
URL: http://besktkaffe.blogg.se/

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0