Bloggträff, födelsedagsfirande och annat fint en lördag i oktober

Mannen min fyller år idag, jag hade gömt en club mate i kylskåpet tillsammans med ett vykort med en mus, fyndig jag kan vara emellanåt. "Find the mouse before it has been freeeezing to death". 

Eftersom han for tidigt iväg såg jag ingen anledning att sova ensam i den kalla hängmattan längre.
   Trots vårt eviga lägenhetskaos började jag planera förvaringskuddar, ritade upp på tyget som köptes på loppis igår och klippte ut delarna. Det blev rätt i sista minuten, för jag fick lov att slänga på mig kappan och ta metron till stan för bloggträff.
   Kan säga att jag är oftast lite nervös för sådana saker, men det var himla fina och trevliga människor jag hade turen att få träffa idag, tack för det fina ni! (Evelina, Jenna, Daniela, Michaela, Hanna, Linn, Jenny, Johanna och Siri!) Hoppas vi ses igen nån gång :) 
  Och tack till Maria och Ida-Marie som ordnar allt roligt i gruppen

Efter det vandrade jag runt längs Fredriksgatan, köpte två gigantiska maränger och hade balett. Träffade sen min ännu ganska så unga man för att äta på Silvo plee.
   Jag bad honom välja färg, vit eller rosa och han valde nog rosa, eller vit.. eller..
  När vi klätt oss i alltför tunna jackor, mössor och vantar, gav jag honom papperspåsen med den vita marängen och höll den andra för mig själv.
   Vi skrattade hela vägen ner till metron, folks ögon stirrade som tomma klot på oss och min svarta kappa fick flingor av rosa över sig. Jag låtsades att det var snö. 

Väl hemma klippte jag ut de sista bitarna till förvaringskudden och började sy. Maskinen låter hemskt högt, dumma surrande, men med hörselskydd går det fint ändå. Broderade med maskinen; Vi är kärlek efter finaste Boom festival
  Efter klockan nio iddes jag inte sy något mer (högljutt) och skrev lite på examensplanen och se där, kom till sista frågan!
Allt landar nog till slut.

Önskar er fin vintertid och en härlig söndag. 
/Ida


Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0