Boom, del 4

Vaknade tidigt i tältdammet och började morgonen tidigt med Kundalini Yoga. Var riktigt skönt att få sitta där i god tid och njuta av morgonen. Efter det åt vi raw-gröt (äter det hemma sen dess, man slipper a) använda spisen i onödan b) det är gott c) man slipper diska kastrullen) och drack rödbetsjuice.
 


Därefter tog vi våra kroppar till det det största sandgolvet vid en scen och dansade, för att sedan vandra tillbaka och köpa mer smoothie. Ananas blev något av en favorit. Vi var också på en yoga nidra workshop/meditation med Jeremy Wolf som var intressant. Man hade ingen aning om ifall man sov eller inte.
Vi tänkte vi skulle gå på en kurs i ekologisk permakultur, men kursledaren var sen, så vi vandrade vidare istället efter att ha gungat en stund:
 

 
 
Vi gick sedan på ännu en acroyoga, denna gång i grupptältet. Var himla roligt även denna gång.
   Klockan nio var det sen dags för Juno Reactor på Dance Templescenen, vilket var riktigt grymt. Vi var rätt slut efter den tidiga morgonen, så vi vandrade vidare i mörkret till tältet.

 

 
För att sedan vakna upp till en ny och strålande dag.

 
 

På Boom finns det hobbithus, rutschkanor, och trädkojjor, såklart. 
 
 
 
Det blev förstås ännu en rawfrukost.
Vi var på I am that meditation med Apoorv Merve. Även det intressant, minst sagt.

Efter det vandrade vi vidare, köpte lunch och smoothies förstås. Allt rått och gott. Lite sallad, svamp fylld med röra och en fröboll. Till efterrätt fick man en energiboll.
 


Yeayy, bästa smoothieståndet! Alla var himmelskt goda.
Och ja, folk var vackra och hade vansinnigt fina tatueringar.
 
 
 
Vi vandrade runt på marknaden en del också. Bästa ståndet var nog det här:
 
 
De spelade härlig musik, hade fantastiskt detaljerade smycken gjorda av gamla klockor och annat. Kändes som att gå in i en cirkus!

Sen var det massamassa stånd med helt grymt fina makramesmycken och fina kläder. Får försöka sy själv och lära mig makrame, det blir så fina saker.
Vi skulle överleva resan hem, det blev därför inte särskilt mycket inhandlat. De få saker jag fick med mig hem var en rockring, leggings och ett sånt där bälte med fack (superbra, ska nog börja använda det på arbetet, behöver du lim? varsågod. Behöver du ett plåster? åhnej vännen, varsågod)
 
Vi vandrade vidare till önsketräden och skrev ner våra på var sitt fröpapper.

 
Vi avslutade kvällen med att kika på akrobatik vid stranden och vandra runt i galleriet.
 
 

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0