Boom, del 1

Vi lyfte från Arlanda och för första gången ställde jag mig upp i ett flygplan, resan skulle ta mer än en timme. Jag höll dig i handen, lyssnade på spanskan som flög runt, förstod några ord och läste min bok. Tjugo minuter kvar och utanför såg man torra marker, bruna vatten och små små hus.
Nu var vi i Madrid.

Vi väntade en bra stund på bagaget, trodde att ena liggunderlaget var ett minne blott, men det dök upp. Gick vidare genom terminalerna, såg andra som skulle mot samma mål. De berättade vart vi skulle gå och log.
Där började det.Vi fann bussen och for iväg. Du satt framför, jag hamnade mitt i ett gäng där jag inte förstod vad de sa och de pratade högt så högt. Vi stannade vid en kiosk, ingen visste om chauffören sa fem minuter eller 15. Det var varmt, så varmt och du sa: såhär blir det hela veckan. Folk köpte färsk frukt, vi köpte chips och alla köpte vatten.
 
 
 
Sen fortsatte vi genom Spanien och till slut kom vi till Portugal.
 
Vi kom in till den lilla byn, vita hus med egna limeträd blev för ett ögonblick vägg i vägg med vår buss. Stora fåglar flög ovanför oss. Det var örnar, falkar, nånting häftigt. Där flög de, fem stycken efter oss.


 
 
Väl framme i Boom land var det bara att ta sig igenom sandammet av tält. Vi gick,gick och gick. Överallt var det fullt, utom på ett ställe. Vår blivande tältgranne varnade oss för myrorna men vi slog ner våra saker ändå. 
   Sen fortsatte vi med att leta efter något att äta och gick till "galleriet". Där fanns det helt fantastiska verk. Min favorit blev Robert Venosas Astral Circus.

Strax innan vi skulle sova ylade någon och det spreds över hela området, inte vargar, utan en kärleksflock av fina människor.
 

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0