Mina favoriter

Jag läser rätt många bloggar emellanåt, men nu tänkte jag berätta lite om mina favoriter. Bästa bilden får ni dock av att själva kika in på dem!

Ett annat sätt att leva
Stina skriver en massa tänkvärda och djupa inlägg. Dessutom ger hon livscouchning, vilket jag verkligen kan rekommendera. Har skrivit en gång till henne när mina tankar om ensamhet snurrat tillräckligt många varv och fick ett prima svar tillbaka.

Husfadern
Alltså, husfadern är typ min idol angående temat: fan ta konsumtionen. Han köper inte en enda matvara eller klädesplagg från vanliga butiker, bara från de som tillverkat varorna, direkt från deras händer. Han äro en fantastisk inspirationskälla!

Jonna Jinton
Världens bästa fantastiska Jonna som skriver och fotar om livet hemma i en liten by i Västernorrland (aka HEMMA<3). Hennes fotografier och texter ger mig alltid hemlängtan, men det är det värt, för det är så fantastiskt fint det hon gör. Om inte för annat så bör ni titta in för att se hennes fotografier på norrsken.

Kammebornia
Är ett kungarike, en familj och allt utstrålar kärlek, kärlek och åter kärlek. De är så himla fina och bjuder på alla möjliga berättelser från livet. Känns som en saga.

Kolonierna
Hjältar är dessa fantastiska människor som är del av Kolonierna. Nu har de snart läger i Ångermanland med film-making-workshops, diskussioner, lägereldar och annat fint . Tycker ni kan vara med, jag hade varit om jag hade varit lite närmare.

Monkinodraw
Moa är så jädra grym å bara braaa. Sen kommer hon också "hemifrån" så det är fint att emellanåt se bilder från Höga kusten osv. Hon är helt attans bra på att rita och skapa grejjer.


 
 

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0