16 mars 2015

Jag spontanfor hem i fredags. Jag och Tuomas bokade vandrishemlishem inför Venedig i sista stund under den morgonen (vete fan om det var bra, nåjanåja) och sen lämnade jag kaoslägenheten över helgen.
   Eftersom min kära pojkvän också åkt iväg, så ser det rent ut åt helsike ut här hemma. För att illustrera lite: Oigenkännliga gigantiska klädhögar, mer odiskat än diskat, oplanterade och torra ledsna växter (alltså, fattar inte hur han vågat lämna kaffeträdet i mina omplanteringshänder) och bara: UÄH.
  Så, jag tror att jag måste ägna den här veckan rätt mycket åt städning, så kanske jag kan få ha det rent hemma ett tag innan han kommer hem igen, höhö.
 
Nåja, back to helgen. Jag var hemma i Örnboet vilket var förvånansvärt fint. Tror det var riktigt fiffigt att fara hem på egen hand. Tog promenader med familia, Almi och finfina personer (tacki Ida, var fint å ses!), åt mammas goda mat, gosade med pappas och hans fästmös valpar (herreguuuuu), vandrade gator och vägar jag kan gå med stängda ögon, åt goda chips, skrattade, kramade fina vänner, gick förbi gammelkamel och ja, ritade. Fint! Visar nog er mer framöver.
Får ta mig upp snart igen nån gång. Måste bara överleva den här städningen först..
 
Idag vaknade jag tidigt på bussen (kvällen hade faktiskt givit en till främlingshistoria som jag ska skriva strax så att ni får läsa), vandrade slött på Arlanda där jag köpte polkagrisar till barnen på jobbet (de var dock hemskt nöjda även med tunnbrödet från Mjällom) och sen flög jag och fick helt attans ont i käkarna när vi sku landa (nån annan som vart med om nåt liknande?) Efter det hann jag träffa Patri innan jag tog mig till arbetet med änglarna. Strålande väder även idag, så vi var inte inne ett dugg!

Himla fint ja! Nu kanske jag ska packa upp sportbagen min och vattna paprikaplantorna!
 
P.S. Tänkte jag skulle ta hem en kanin nu när T är bortrest och ovetande om sådana planer. Vore inte det en bra idé? D.S
 
Hare braaa
/Ida

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0