Sponsra lägret i Hanhikivi - smycken av mig

In English - Support the camp in Hanhikivi - Jewelry

När jag under valborgshelgen befann mig i Hanhikivi så plockade jag snäckor, sand, slipat glas och små kottar. Nu får de bli en del av varsitt smycke eller annat fint, kanske nånting att hänga i fönstret eller så. De är till salu och alla intäkter (exklusive eventuell fraktkostnad) går direkt till det nu stundande protestlägret i Hanhikivi.
Priset avgör ni själva vad ni har råd med, frimärke inom Europa är 1 euro. Betalningen sker till Hyökyaaltos konto eller till min paypal, varifrån jag skickar vidare till kontot.

Hanhikivihalsband med sand och snäckor från Hanhikivis strand.
 


Flower of hope - Hoppets blomma
Blommor från återvinningscentralen
 
 
 
Allt material är återvunnet eller naturfibrer. Snörena jag använder är antingen hampa eller nässla, vilket är fibrer som inte kräver särskilt mycket hantering och växer bra utan bekämpningsmedel.

Ni kan antingen beställa ett smycke i er egen smak eller se färdiga till salu här (kommer snart).

För att beställa eller köpa:
kommenterar ni här i inlägget,
skriver ett mejl till idreaido(at)riseup(dot)net,
skriver ett meddelande till mig på facebook
eller ringer/smsar mig på: +358403221158
 
Om ni vill beställa lägger ni till:
- Halsband, armband eller vad ni önskar
- färg på snöre:
 
 
 
 - Om ni vill ha en flaska eller en blomma
 
 

- Om valet är flaska: önskad färg på snäcka, med eller utan sand, lock av knapp eller papp (eller om du har en egen idé), pingla eller pärla till sidohänge eller inget alls.
 
- Om valet är blomma: eventuella pärlor, bjällror, flätat eller "lösa snören". Jag har en hel del pärlor och annat att lägga till, så det är bara att fråga om något så kan vi se vad som finns :)
Om knapparna: F har ett repmönster, H och K har ankare.Smycket slås in i ett papper med tillhörande handskriven lapp och skickas eller ges till er så fort som möjligt.
 
 Här ser ni en bild på Ajla och hennes Hanhikivihalsband:

 
 Hyökyaalto, protestläger, sommarläger, rapport.

För några som helst frågor och funderingar kan ni kontakta mig här, via mejl (idreaido(at)riseup(dot)net, facebook, eller telefon: +358403221158

Ha det fint!
/Ida

Kommentarer
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Jag skulle kunna tänka mig att köpa ett halsband med flaska. Färger och sånt spelar ingen roll... Att snöret är mörkt kanske, i övrigt kvittar det. Pris? Hm, jag vet inte vad som är rimligt... mellan 50 och 100?

Svar: Okej, vad kul! :D Ja, det kan du bestämma själv utefter din ekonomi, nånting däremellan är nog bra :) Vill du att jag ska skicka det så blir det porto förstås, men du kan ju få det senare också så slipper du den tian :) Å andra sidan hade jag tänkt skicka ett kort åt dig, så det kan komma med samma ;)
Ida

2015-05-14 @ 13:10:22
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Det spelar ingen roll hur/när jag får det isf, haha. Att få det nån gång vi ses känns ju smidigt, eller om du ändå skulle skicka ett kort :)
Hur hade du tänkt betalningen skulle ske?

Svar: Haha, okej! absolut :) det fixar sig :) det går antingen via paypal eller till ett bankkonto. Vi kan höras mer på fb :)
Ida

2015-05-14 @ 20:23:04
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0