Tacksamhet

Sen mitt hjärta blev lite tyngre har jag haft turen att få vara omkring fantastiska och mer än underbara människor. Jag känner mig bara så otroligt tacksam för att de här människorna finns i mitt liv och att jag får vara en del av deras. Det har varit så lätt att leva med dem stöttandes, kramandes, lyssnandes och givandes av kärlek. Jag kan inte tacka er nog. All kärlek!
 
 
 
 
 

Nanowrimo 2015

Oh my, det är redan dag nummer fyra och eftersom min pojkvän på sätt å vis gjort slut har inte det varit det lättaste.. särskilt när jag har svårt att vara ensam nu med alla mina tankar och känslor överväldigandes och behöver prata med fina människor om det här som har hänt och hur situationen möjligtvis ligger till.
Men, Patri skickade nu en video till mig med peppiga frågor.
 
Jag ska klara det i år också.

Det fanns frågor till den här videon, jag har översatt dem till svenska och svarat nedan :)

1. Hur många gånger har du deltagit i NaNoWriMo? En, nu är det min andra.
2. Hur fick du reda på NaNoWriMo? Gick på gymnasiet och Amanda i min klass pratade om det, vill jag minnas.
3. Vad var namnet på den första romanen du skrev med NaNo? 833 dagar
4. Ge oss en sammanfattning på en mening om romanen du skriver på i år? Den handlar om Hanhikivi och erfarenheter jag har fått.
5. Vad är det bästa skrivartipset du någonsin har fått? Skriv inte bara att: det var en solig dag, utan försök att finna vägar på att beskriva det på ett annat sätt än att bara konstatera det.
6. Har du skippat NaNo ett år? Varför? Nope, har ju inte hållit på så länge, men får se hur det här går.
7. Vad är din största inspiration när du funderar på vad du ska skriva? Jag vet inte, det "bara är sånt som kommer". Självfallet hjälper musik och fotografier och att leva livet fullt ut.
8. Läs den första meningen från en av dina romaner: Till is lägger lugnet snö. Från 833 dagar.
9. Varför älskar du att skriva? Skrivandet har alltid varit en viktig del av mitt liv. Som sjuåring drömde jag redan om att vara författare och det är ett av mina närmaste sätt att få uttrycka mig på. 

Lägg gärna till mig som skrivarvän här :) och svarar ni på frågorna så berätta gärna, är fint att få läsa andras svar!

RSS 2.0