Bokredigerande och regnet

Jag tänker förstås på alla flyktingar som nu kommer hitåt och tackar alla själar som hjälper dem. Vi har världen tillsammans oavsett hur många idioter som försöker inbilla sig något annat. No borders, no nations.
 
Jag tänker på lägret i Hanhikivi och funderar på om saker hade varit annorlunda om vi hade varit många fler där i somras. Men kommer också fram till att det inte tjänar något till att sörja, bara fortsätta kämpa för ett kärnkraftfritt norr.
 
Jag har suttit många timmar idag och redigerat min bok efter en dröm om hen som den handlar om. Det har ju snart gått ett år sen jag fick ner allt på nanowrimo. Jag stör mig en del på att jag hela tiden nämner materiella saker alltför mycket i berättelsen, men annars är jag förvånansvärt nöjd.
   Jag har också bestämt mig för att den bara kommer att få läsas av den som det handlar om. Vilket känns viktigt. Så, jag kommer inte ha hjälp med alla underbara stavfel och underliga upprepande ting, men, jag tror det kanske inte gör så mycket den här gången.
   
Kanske vissa delar kan jag dela med mig av till er, för att de är fina och för att jag faktiskt känner mig nöjd med dem och hoppas de kan förmedla något.
   Jag tror jag är ganska klar med själva texten, går väl igenom det i något skede snart igen och ska få formen på den fin och så, sen är den klar att ges bort. Två exemplar får det bli, mitt och hens.

Det har regnat massor också och jag har haft två helt underbara människor sovandes på mitt golv. Couchsurfing ger mig så otroligt mycket glädje och lärdomar.
 
Jag önskar alla flyktingar varmt välkomna och hoppas att livet inte bara visar sin onda sida för er mer.
 
 
 
 

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0