Gott nytt år alla fina ni.

Jag vill önska er ett gott nytt år och hoppas ni finner glädje, sanning och kärlek. 

 Fyrverkerierna smäller redan för fullt och jag tänker på dem som tillverkat dem med sina händer, på de djur som lider av smällarna och på miljön som tar stryk av kemikalierna. Vissa gör saker som får en att undra om de tror att vi har en annan planet att åka till. 
 Jag läste idag en obehaglig artikel (länk) om vad som skrevs för tio år sedan, om hur två ynka grader varmare på jorden kan få förödande följder. Tio år till och vi kanske inte finns mer, skulle jag tro. 
  Ännu viktigare att göra så gott man kan för att få ett slut på galenskapen och att leva så fullt ut som möjligt, förstås. 

Igår var vi och klättrade. Var första gången jag gjort något sådant (den yttepyttelilla halvmeters klätterväggen i Rörelserummet på min grundskola räknas inte) och var ju kul. Häftigt att se dem som kunde en hel del, de nästan flöt över väggarna eftersom de gjorde det så smidigt. 

Nu, efter att ha rensat bort allt som har med fb att göra (jisses, det tog tid..) ska jag göra mig i ordning inför en natt med dans bland fint folk. 

Ha det fint! 
/Ida

RSS 2.0