Inbjudan till dig! Invitation for you! och monthly makers februari

Hörrni, nu har den här månadens tema för Montly makers kommit! Titta här. Och för er som är nyfikna på allt fint som skapades under januari så kan ni ju kika här.
Nån av er som hakar på denna månad?

Sen tänkte jag att jag skulle ha kalas eller ja, helt enkelt en fin dag med bra folk i slutet av månaden, närmare bestämt lördagen den 28 februari.
   Eftersom jag inte känner typ nån här i stan ännu trots 1,5 år tid som jag spenderat här så är det helt enkelt dags att lära känna härligt folk. Om du bor längre bort är du förstås också mer än välkommen. Jag tänkte vi sku kunna skapa och hantverka (om du inte har eget material kan du få en del av mig), spela muminspel, prata, äta och laga smoothies å mat, sjunga, dansa och/eller allt fint vad en kan hitta på.
   Vill du komma på besök, klart du vill, kom bara! Jag bits inte. Skriv då en kommentar här nere eller ett mejl till adressen: aidu.blogg@live.se, så ger jag dig mer info som adress osv. Senast 27 februari, men helst redan idag :D

Här nedan kan ni se inbjudningskortet. Orginalet är faktiskt ett som jag haft till ett kalas när jag var liten. Mamma som stämplat med potatis <3 Hittade kortet av en slump i en av pappas gamla muminböcker, ganska fint.

English: see below!


 
 
 

Kommentarer

Berätta det du känner för här:

Nimi/Namn:
Kom ihåg mig?

Sähköposti/E-postadress: (bara jag som får se)

Har du en egen blogg? Tell me :D

Och till sist.. vad ville du berätta? :)

Trackback
RSS 2.0